Om Ewa

Anlitar du Ewa för dina bilder så antar hon utmaningen att skapa äkta känslor med sin bildkommunikation. Hon skapar till exempel bilder av harmoniska äldre på omsorgsboenden, personliga porträtt, magiska begravningar, kärleksfulla bröllop, uppdaterade autentiska profilporträtt och beskrivande nytänkande verksamhetsbilder på olika företag och kontor.

Det handlar om inkänning...

…och att fånga själen hos ett företag, Att skapa bilder som inte bara visar vad företaget gör, utan också vilka de är och vad de tror på.

Jag strävar alltid efter att mina bilder och porträtt ska fånga den sanna känslan och berättelsen hos företaget och personligheten hos de anställda. Att de ska förmedla trovärdighet och professionalism. Det är en utmaning jag tar på mig med ödmjukhet och passion varje gång jag plockar upp min kamera.

 

Om bildberättande och bra foton

Innan jag ens tar fram kameran spenderar jag tid med att lyssna på företagets historia och visar upp mig för företagets medarbetare 😉

Min erfarenhet säger…. för att skapa bästa möjliga bilder så behöver jag ha ett första möte UTAN kamera. Före det mötet skickar jag er en brief med några frågor om ert företag.

Efter mötet skissas er unika bildberättelse fram. Utifrån skisserna använder jag sen kameran, fotograferar och bygger ert unika bildspråk som kommunicerar er verksamhets värdegrund, vision och ert varför

Jag kan därefter enkelt fota och skapa er egen unika bildbank; i form av profilerade företagsbilder, bildberättelser, gruppbilder och porträtt
Häng med mig ut på er egen bildresa. Jag lovar att vara en trygg, lyhörd och innovativ chaufför!

Referenser

Jag använder alltid Ewa som fotograf. Känner mig så trygg när hon är bakom kameran. Hon får insidan att synas på utsidan Alltid toppenresultat!
Te Hedlund Jonsson
Mindfulnessinstruktör på Hållbar hela livet
Ewa fick mig att lita på henne, känna tillit istf att tycka det det var läskigt och obekvämt. Genom samtal och inspiration tog hon bilderna som jag är väldigt nöjd med. Hela jag med allt mitt kom med, det är inte bara en bild!
Catarina Törnqvist
Ledarskapscoach Seniorkonsult på CT Konsult
Ewa är ett riktigt proffs och jag har blivit väldigt nöjd med mina profilbilder varje gång jag har nyttjat henne som fotograf!
Börre Halbert
VD/ General Manager

Besök mitt galleri

Låt oss utforska och
lära känna varandra?

Boka fri konsultation med Ewa

En kvinna som ler medan hon håller en kamera.