Tjänster & uppdrag

På sitt öppna, reflekterande och personliga vis skapar Ewa sina bildberättelser. Med hjälp av sin inkännande förmåga och i samarbete med kunden skapas naturliga kundrelationer och autentiskt unika bilder med känsla, rörelse och riktning.

Nedan syns ett urval av de tjänster hon erbjuder.

Företagsbilder

Bilder till hemsidan, till årsredovisning eller till nya trycksaker?
Jag hjälper er att ta fram bilder som berättar om ert företag på bästa möjliga sätt. Ledningsgrupper, arbetslag, konfirmation, födelsedagar… det finns så många anledningar till att fotografera grupper och ett gruppfoto är dessutom väldigt trevligt att ha, av många skäl. Det knyter samman gruppen och bidrar till trevliga minnen.

Vi ser tillsammans till att era kärnvärden och företagsfilosofi genomsyrar bilderna vi skapar. Vi går igenom ert behov vid ett inledande bildplaneringsmöte innan någon bild exponeras. Många tycker dessutom att det är obehagligt att fotograferas så jag träffar med fördel er personal i ett enkelt lära-känna samtal innan kameran ens kommer fram.

Bildberättelser

Att skapa en känsla med olika bildberättelser. Marknadsföra ett företag och samtidigt stärka olika varumärken med hjälp av mina bilder gör jag gärna i samverkan och i många olika samarbeten med olika marknadsavdelningar, web, form eller kommunikationsföretag.

Profilfoton

Porträttbilder behövs i många situationer. Personporträtt till företaget eller privat samt familjeporträtt är viktiga av många skäl; de kan skapa trovärdighet, behövs av praktiska skäl samt skapar minnen och känslor. Jag tar fram avslappnade porträtt som framhäver din personlighet. En av mina särskilda förmågor är just att kunna känna in de jag fotar och att skapa en avslappnad känsla framför kameran. För att nå fram med bilder i dagens mediabrus krävs autencitet, personlighet och en tilltalande story! Dessutom krävs uppdaterade porträtt som visar vem du verkligen är och hur du ser ut. Tips är sen att använda samma porträtt i olika digitala kanaler för att få igenkänning som i sin tur skapar förtroende. Porträtt i en speciell interiör skapar mervärde om personen som porträtteras.

Eventbilder

Jag vill förstärka känslan och värdet av eventet eller konferensen med hjälp av mina bilder oavsett vilken typ av företagsevent det gäller. Kontakta mig för ett ”förutsättningsfullt” planeringsmöte inför ert event, så bygger vi vidare på er historia med hjälp av bilder och kanske film.

Fotokonst

I samarbete med Katarina von Wachenfeldt i vårt gemensamma bolag WIMiart  skapar vi konst som berör. Ett spännande samarbete som startade som ett inspirationsprojekt 2017 och numera är ett eget bolag. Vårt första projekt var utställningen Känna Budskapskonst i form av text och bild som samspelar; aktuell på två Scandichotell i Stockholm under 2018 och 2019.

Referenser

Jag använder alltid Ewa som fotograf. Känner mig så trygg när hon är bakom kameran. Hon får insidan att synas på utsidan Alltid toppenresultat!
Te Hedlund Jonsson
Mindfulnessinstruktör på Hållbar hela livet
Ewa fick mig att lita på henne, känna tillit istf att tycka det det var läskigt och obekvämt. Genom samtal och inspiration tog hon bilderna som jag är väldigt nöjd med. Hela jag med allt mitt kom med, det är inte bara en bild!
Catarina Törnqvist
Ledarskapscoach Seniorkonsult på CT Konsult
Ewa är ett riktigt proffs och jag har blivit väldigt nöjd med mina profilbilder varje gång jag har nyttjat henne som fotograf!
Börre Halbert
VD/ General Manager

Besök mitt galleri

Låt oss börja att lära känna varandra...

Boka fri konsultation med Ewa

En kvinna som ler medan hon håller en kamera.