Bildkommunikation

Storytelling - ett sätt att stärka er marknadsföring.

Jag hjälper till att förankra och förstärka er affärsidé med hjälp av berättande bilder på era villkor och utifrån era behov.

Fotof'ralla och Ewa skapar bilder till digital media, webb och trycksaker, men även konstbilder som ska hängas på väggen.

Bilderna blir företagets ansikte utåt och bör därför avspegla era värderingar och er vision. Vilka värderingar och visioner har ni? Vilken typ av bilder kan förstärka er mission? Dessa frågor är viktiga att ta ställning till. Låt oss träffas så tar vi tillsammans reda på svaren.

Behöver ditt företag hjälp med Storytelling? Storytelling är ett välkänt sätt att bygga upp en historia kring företaget. En historia som lätt blir en snackis, något som är så pass spännande att man gärna berättar det vidare för sina bekanta. FOTOF'RALLA hjälper dig med marknadsföringen genom att skapa bilder som i sin tur kommunicerar en berättelse. En berättelse som blir ditt företags framgångssaga.

Har ditt företag ett speciellt kunskapsområde? Eller ett unikt koncept? Har ni vunnit ett pris? Eller gör ni skillnad för andra människor? Låt Ewa och FOTOF´RALLA få uppdraget att berätta just er historia med bilder.