Tjänster & Uppdrag

Ett urval 

FÖRETAGSBILDER

Bilder till hemsidan, till bokslutet eller till nya trycksaker? FOTOF´RALLA hjälper er att ta fram bilder som berättar om ert företag på bästa möjliga sätt. Vi ser till att era kärnvärden och företagsfilosofi genomsyrar bilderna vi skapar. Vi går igenom ert behov vid ett inledande bildplaneringsmöte innan någon bild exponeras. Många tycker dessutom att det är obehagligt att fotograferas så jag träffar med fördel er personal i ett enkelt lära-känna samtal innan kameran ens kommer fram. På bilden ser ni företagets 5 patentkonsulter som driver Novitas Patent. En specialiserad patentbyrå, med fokus och expertis på patentarbete inom life science, medicinsk teknik och kemi. Fler bilder på och info om  patentlösningar ser ni här

EVENTBILDER

Jag vill förstärka känslan och värdet av eventet med hjälp av mina bilder oavsett vilken typ av företagsevent det gäller. Kontakta mig för ett "förutsättningsfullt" planeringsmöte inför ert event, så bygger vi vidare på er historia.

På bilden ser vi juryn i en av Funkisfestivalens semifinaler i april 2019 på Nalen i Stockholm! Ett härligt musikaliskt evenemang med extrem musikglädje! Det arrangeras varje år av föreningen Funkisglädje i samarbete med 22 av Sveriges kommuner. Ett värdefullt event på många sätt och ett hedervärt probonouppdrag. Se funkisglädje med fler bilder från evenemanget.

GRUPPBILDER

Ledningsgrupper, arbetslag, konfirmation, förskolegrupper... det finns så många anledningar till att fotografera grupper och ett gruppfoto är dessutom väldigt trevligt att ha, av många skäl. Det knyter samman gruppen och bidrar till trevliga minnen. Särskilt ett minne som jag tycker är värt att nämna är den gruppbild som tas vid Hedersbelöningen i Hässelby Vällingby Stadsdel varje år, personer som arbetat i kommunens tjänst i 30 år. 

INTERIÖR-PORTRÄTT

Porträtt i en speciell interiör skapar mervärde om personen som porträtteras. 

Eller vad säger ni om vackra Saira Alladin som utstrålar sådan feminin styrka i sitt porträtt i denna direktörsmiljö? Hon arbetar i en mansdominerad bransch inom elteknik då på Sweco och nu på Vattenfall och är utsedd till Årets Kraftkvinna 2018 & Årets Kvinnliga Förebild 2019

 

LIFESTYLE-PICTURES

Vill du dokumentera vem du är privat eller professionellt? Du kanske utövar en sport, jobbar med musik, teater eller underhållning eller vill skapa en profil av dig själv i din yrkesroll. Jag hjälper till med att planera lifestyle-fotografier så att din personlighet och passion för det du gör lyser igenom.

På bilden syns Jenda på hennes första singelomslag. Ett spännande uppdrag att få till känslan av utanförskap i porträttet vi tog. Vill du lyssna på singeln It´s true? Till singel nr 2 användes bilden igen genom att spegelvändning för att skapa igenkänning. De båda finns på spotify  Tack för fint samarbete Jennie. Snart dags för singel tre? Hur gör vi då? Vänder bild upp-och-ner?

PORTRÄTT-BILDER

Porträttbilder behövs i många situationer. Personporträtt till företaget eller privat samt familjeporträtt är viktiga av många skäl; de kan skapa trovärdighet, behövs av praktiska skäl samt skapar minnen och känslor. Jag tar fram avslappnade porträtt som framhäver din personlighet. En av mina särskilda förmågor är just att kunna känna in de jag fotar och skapar en avslappnad känsla framför kameran. 

På bilden ser ni en av flera pressbilder inför operan om Hilmas af Klints liv. Konstnärinnans egna målade självporträtt projicerad i bakgrunden tillsammans med operasångerskan Mette af Klint i samma pose. Ett väldigt roligt och kreativt fotouppdrag och samarbete med Siw Löfqvist och kommunukationsbyrån Funktionell Form. Se fler bilder och info här

PRODUKT OCH REKLAMBILDER

Många företag behöver produktbilder för att framhäva sin vara på bästa sätt. Boka ett möte, så diskuterar vi igenom möjligheterna att lyfta dina produkter till nya höjder. Vill ni att FOTOF'RALLA kommer till er så är det fullt möjligt att skapa en fotoateljé hos er. Ingenting är omöjligt - med lite planering.

Kotten ligger mig särskilt varmt om hjärtat då flera av mina kollegor på kontorshotellet DaAppyPlace är involverade i det företaget. Där har jag förtroendet att skapa olika produkt och stämningsbilder.

BRÖLLOPSBILDER

Jag älskar att fota bröllop och vill tillsammans med er skapa bilder som påminner er och lyfter er tillbaka till den dagen. Till kärleken ni kände och den romantiska känslan ni hade. Välkommen att kontakta mig, för att få veta mer om hur vi gör era bilder från er största dag i livet också till ett vackert bevarat bröllopsminne!

STARTUPS

Är du ny som egen företagare? Behöver du komma igång med din profilering, med porträttbild till visitkort och presentation på sociala media och webb? Behöver du hjälp med bilder som beskriver din verksamhet på bästa möjliga sätt? Fotof'ralla hjälper nystartade företag på vägen som egna företagare, bland annat med profilering. Vi samarbetar också med företagare som skapar såväl text som loggor och webb och kan hjälpa till på bästa möjliga sätt. Hör av dig!

PRESENTATIONSFILM OCH PORTRÄTT

Vill du presentera dig och ditt företag med en 1 minut lång film med tillhörande porträtt? FOTOF´RALLA samarbetar med IGAB Illustration & Gestaltning och Olle Sjögren. Vi producerar regisserade filmer som bygger och stärker ditt företags varumärke och profilering ytterligare. Film och porträtt föregås som vanligt av ett planeringsmöte för bästa möjliga resultat!