Nätverk & Samarbeten

BNI, WiMiart, Affärsminglet och AVM

Ensam är inte stark , det kan jag verkligen skriva under på! Jag ogillar kalla samtal rejält men älskar att nätverka i olika affärsnätverk! Jag skapar då långsiktiga och hållbara affärs -och samarbetsrelationer!

Jag eventfotograferar och nätverkar i AVM Affärsverkstan och är affärspartner i Affärsminglet som porträtt och profilbildsfotograf. Jag affärsnätverkar i BNI TopFlor varje fredag lunch nu med Kickoff på fredag 28 feb. Så spännande med 30 nya affärsparteners att lära känna!

Nätverk skapar samarbeten och jag får särskild inspiration och energi av konstsamarbetet med Kattis och WiMiart. Just nu är vi aktuella med Minnesresan som är en konstinstallation för äldre på Brahem Kavat Vård i Stockholm. Vi har tidigare haft utställningen Känna aktuell på två Scandichotell i Stockholm under 2018 och 2019. Se bilden till vänster som är en av tolv bilder i den utställningen.

Jag tar också profilbilder och verksamhetsbilder åt företag i samarbete med Ellen på Skanpers Media på hennes skräddarsydda utbildningar i LinkedIn Jag sitter dessutom sedan snart fyra år tillbaka på ett coworkingspace som heter DaAppyPlace i Vasastan - där nätverkar vi varje dag och hjälper varandra till allt mellan himmel och jord.. 

 Vill ni ha hjälp att finna den bästa filmaren, reklamaren, webbyrån, eventfirman, arkitekten, fotografen, skribenten eller inredaren som passar just er och era behov? Varmt välkomna att kontakta mig - jag kan hjälpa er med de kontakter ni behöver. 

Privat bilder som Porträtt och gruppbilder tagna på förskolor och i ateljé kan laddas in och produceras sen via webbutiken. Som kund går det att beställa och direkt betala både bilder och kvalitetsprodukter via butik.fotofralla.se  Obs! Bildlänk krävs. Bilderna och produkterna postas direkt hem till dig. Som förskolefotograf är jag dessutom ansluten till Schyst skolfoto samt till ImageFreak som producerar webbutiken.