Uppdaterade företagsporträtt hos Baker Tilly Stockholm

Ewa
21 januari 2020

Sedan ett par år tillbaka har jag samarbetat med Baker Tilly Stockholm som inser och tar vara på möjligheten att löpande uppdatera och aktualisera porträtten på sin personal. De växer stadigt och blir fler och fler medarbetare på plats på kontoret i Stockholm! Det blir mer personligt och tillgängligt med porträtt på webben där du smidigt kan se vem du ska få träffa och som de själva uttrycker  "Servicekänsla och personligt engagemang gentemot våra kunder är Baker Tillys signum"

På bilden har jag illustrerat porträtt blandat med vita luckor här och där som visar hur det kan se ut då personer saknar bild - ibland står står där bara ett namn i rutan....ibland endast en skuggfigur med texten : bild saknas! Det ser ju så trist ut!

Detta sker INTE på BakerTilly då de har en perfekt uppdaterad hemsida! Gå in och kolla på bakertillystockhholm.se så får ni se alla dessa vackra ansikten i färg dessutom;)  Tackar för förtroendet att uppdatera med nya autentiska porträtt på nya personligheter och kompetenser som ansluter sig till er!