Mattahari tävlar igen!

Ewa
6 mars 2019

Du har gjort det igen Ingrid Külper! Du har skapat en underbart vacker matta som vi nu fotat OCH filmat tillsammans i en otroligt inspirerande miljö!

Studio Watz, en ruff industrilokal  i Värtahamnen erbjöd en miljö där inspirationen flödade och den vackra mattan passade in perfekt ifrån alla vinklar! Jag gick och smålog hela dan och hade energi kvar för resten av veckan. Dessutom filmade jag för första gången:) Visserligen en väldigt enkel film, filmad i en enda lång tagning med kameran på stativ, men ändå. Någon gång ska väl var den första och jag är faktiskt rätt nöjd. Matta, miljö och modell glänser och redigeringen är fantastisk! Den kan jag inte ta åt mig äran för utan den ger jag till duktiga Jenny Schlaug

Tack Ingrid Mattahari för uppdrag och inspiration och Pernilla www.iddesign.se för din modellinsats och även där inspirationen! Ett samarbete på hög nivå tjejer!

Håller nu alla mina tummar och tår för att du återigen plockar hem en massa priser i tävlingarna du ska medverka i. Lycka till Ingrid.