God Fortsättning

Ewa
7 januari 2019

Året har börjat bra , med mycket på gång .... tillbaka på DaAppyPlace igen med den bästa energigivande miljön som finns! Ett riktigt co-workingspace! FOTOF'RALLA tuffar på med en hel del i pipeline vad gäller företagsporträtt framöver och vi befinner oss på ny upptäcktsfärd med WiMiart.

Vår omtänksamma konstkalender hjälper oss att hitta vägen på färden :) 

Jag och Katarina ska titta på ytterligare ett hotell i scandic-kedjan i syfte att fortsätta hänga vår utställning KÄNNA. Vi har också planer på att starta ett socialt och samhällsnyttigt projekt för äldre där planen är att söka pilotprojekt-medel från Vinnova. Så spännande! Detta kan absolut skapa ett nytt frodigt sidospår vid sidan om - precis som Januari förutspår med sin "upptäcktsfärd"

Jag fortsätter också samarbetet med Ellen på Skanpers Media och Lisbeth på Vealearn där vi tillsammans kör öppna utbildningar i LinkedIn. Nästa kursdatum är satta till 31/1 och 1/2 se mer info nedan:             

Utbildare: Ellen Øiesvold Palséni i samarbete med Bildkommunikatör: Ewa Malmsten Nordell,                            Ellen arbetar i egen affärsverksamhet med sociala medier som bland annat LinkedIn, Instagram och Facebook. Hennes erfarenhet, kunskap och passion för området skapar tillsammans med Ewas öga för visuell kommunikation en genomtänkt och modern duo vad gäller förmågan att optimera din unika LinkedIn profil. Ewa är bildkommunikatör och hjälper dig att lyfta fram en professionell profilbild till din LinkInsida eller till din hemsida.

2019 känns otroligt kraftfullt med dessa samarbeten och efter en lång och härligt uppbyggande ledighet över jul och nyårshelgerna. Jag är otroligt tacksam för alla fantastiskt givande människor jag har omkring mig. TACK!