Profilbild + Workshop i LinkedIn = Excelspecialist

Ewa Malmsten
10 januari 2018

Profilbilder i ett samarbete med härliga norskan Ellen Oiesvold Palsén och hennes företag Skanpers där paketlösningen grundkurs Workshop i LinkedIn i kombination med profilbild genomförs. Ellen gör det hon är bra på och jag gör min del och jag säger bara: Vilket koncept, vilket team och vilket resultat!

Vi hade en riktigt rolig kväll med många skratt i Da Appy Place konferensrum i Vasastan där workshopen ägde rum. I pausen tog jag porträttbilderna i min för kvällen uppriggade fotostudio i loungen. Samma sköna glada inställning infann sig där. Resultatet blev därefter ; härliga, autentiska, levande och glada bilder som fick nya och fler användningsområden: Här har Mats Beiming på ATOP Consulting AB verkligen förstärkt sitt budskap och image som excelexpert med en tilltalande aktiv bild av sig själv som ger intrycket av han kan sin sak och står för det. Hans framåtlutade kroppshållning tyder på självsäkerhet, kompetens och energi! Vad tycker du? Se Mats inlägg här och avgör själv.

Detta var ett helt klart lyckat projekt och samarbete som vi ska jobba vidare på under 2018. Nyfiken på konceptet och att själv få en bra profilbild som stärker din image och ditt unika varumärke? Håll utkik efter nya kursdatum så kan du samtidigt stärka dina möjligheter och kunskaper i LinkedIn! Varmt välkommen!