En märklig vår med insikter om vad som egentligen är viktigt på riktigt!

Ewa
29 juni 2020

I mars tog det stopp - tvärstopp!

Hela min existens som fotograf/bildkommunikatör sattes i gungning efter 30 års företagande! Skulle jag omskola mig? Vad kan jag mer än fotografi och bildberättande? Inte mycket. Det gungade till ordentligt under fötterna då pandemin startade.

Uppdragen avbokades på löpande band och jag tvingades till insikt på insikt. En hel del reflektion då jag fick oceaner av tid över! Först vart jag superdeppig, därefter tacksam över att ännu nte vara drabbad av sjukdomen som verkar vara bland det djävligaste man kan få - om man har otur! Tog tag i möjligheten att permittera mig själv på 60% då jag har aktiebolag. Ja det finns en hel del att vara tacksam för....:

WiMiart har utvecklats, vänskapen och samarbetet med Kattis har förstärkts. Snart lanseras hemsida och senare i höst även webshop. Dessutom fler uppdrag med mitt nya BNI team TopFloor och DaAppyPlace som är det bästa coworking-placet i Vasastan! I tider som dessa värdesätter och uppskattar jag verkligen mitt nätverk. Vill rikta ett stort tack till David, Alex, Jens, Lena, Therese och Fredrik för era referenser till nya fotouppdrag. Tack till min "självutnämnda" mentor Jannicke som alltid finns där för mig - bara att lyfta luren när helst jag behöver!

Till sist nu i juni ser jag ljuset i tunneln då många av vårens avbokningar bokas på igen. Jag får återigen sätta bild på berättelser och skapa personliga porträtt. Ser mycket fram emot höstens bildskapande....

Ta hand om dig och varandra där ute! Ta ditt ansvar och håll det fysiska avståndet - inte det sociala som istället behöver underhållas och förstärkas. Det är viktigt på riktigt! Hur gör du det i dessa märkliga tider?