Bildkommunikation

Storytelling - ett sätt att stärka ert varumärke.

Bildkommunikation, för att berätta din story.

Bilderna blir företagets ansikte utåt och bör därför berätta om era värderingar och vision. Vilken värdegrund och vision har ni? Vilken typ av bilder kan förstärka detta? Låt oss träffas så tar vi tillsammans reda på hur.

Behöver ditt företag hjälp med Storytelling? Storytelling är ett välkänt sätt att bygga upp en historia kring företaget. En historia som lätt blir en snackis, något som är så pass spännande att man gärna berättar det vidare för sina bekanta. FOTOF'RALLA hjälper dig med marknadsföringen genom att skapa bilder som i sin tur kommunicerar en berättelse. En berättelse som blir ditt företags framgångssaga.

Dessa berättande bilder kan skapas på offert som ett enstaka planerat uppdrag eller i en abbonnemangsform som innefattar x antal timmars fotografering/månad. Antalet timmar kommer vi överens om men det är ett mycket bra och prisvärt sätt att förnya sin bildbank. Särskilt i branscher med personal som kommer och går. 

Har ditt företag ett speciellt kunskapsområde? Eller ett unikt koncept? Har ni vunnit ett pris? Eller gör ni skillnad för andra människor? Låt mig och FOTOF´RALLA få uppdraget att berätta just er historia med bilder.